Jump to content
Computer Audiophile

Search the Community

Showing results for tags 'skipping'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Reviews
  • CA Academy
  • Audio Shows
  • Bits and Bytes
  • Digital Vinyl
  • The Music In Me

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

Forums

  • Equipment
    • General Forum
    • Music Servers
    • DAC - Digital to Analog Conversion
    • Disk Storage / Music Library Storage
    • Networking, Networked Audio, and Streaming
    • Headphones & Speakers
    • Software
    • DSP, Room Correction, and Multi Channel Audio
    • iTunes and Everything Apple
    • Article Comments
  • Music
    • Music Downloads & Streaming
    • Music in General
    • Music Analysis - Objective & Subjective
    • In Memoriam
  • Sponsored Forums
    • Sonore (Sponsored)
    • HDtracks (Sponsored)
    • UpTone Audio (Sponsored)
    • Highend-AudioPC (Sponsored)
    • Abbingdon Music Research / iFi audio (Sponsored)
    • Ciamara (Sponsored)
    • Vinnie Rossi (Sponsored)
    • Klipsch (Sponsored)
  • CA All Access
    • Buy & Sell Audio and Computer Components

Found 3 results

  1. We are running the Auralic Aries on a wireless connection (on a dynamic address with Comcast). Initially we were able to listen wirelessly to our music library (AIFF files) running off a NAS server without the music stuttering. Now after a few months, and some updates to our music library, about 30 or so seconds into a song, it stutters/skips and continues to stutter. Radio works fine. We've ran a CAT6 cable with no stuttering. BUT, and here is the big BUT, the music sounds so much warmer, welcoming, interesting with a wireless connection (using a MAC6700 by McIntosh with Rockport Atria speakers). Anyone have a suggestion as to how to fix this. We are waiting for support from Auralic and hope to hear back but in the meantime this is killing me.
  2. CD skipping problem

    Hey everyone, I recently bought a used CD that plays fine, except one track, that "skips" for a few seconds when I play the CD in my car. I tried to import the CD into iTunes to see if it still had the same problem, but I noticed that the track that skipped in my car plays totally fine when imported. Why is this? Is it because of the CD or my car's player? Thanks.
  3. I have my USB DAC connected to my Win7 HTPC running foobar in DS mode. Every song skips at the end. It's a weird thing. When the track is about to finish (about 5 left) its skips and goes back a few seconds and does it again. It's almost like a broken record for any of you who remember those days. I've tried playing with the buffer but no luck. Does anybody have an idea of what's going on? PS I have also check system latency with a program called DPC Latency checker and says it should be able to handle streaming with no problem.
×