Jump to content
Computer Audiophile

Search the Community

Showing results for tags 'separate hard disk'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Reviews
  • CA Academy
  • Audio Shows
  • Bits and Bytes
  • Digital Vinyl
  • The Music In Me

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • Downloads
  • CA Sample Club's Files

Forums

  • Equipment
    • General Forum
    • Music Servers
    • DAC - Digital to Analog Conversion
    • Disk Storage / Music Library Storage
    • Networking, Networked Audio, and Streaming
    • Headphones & Speakers
    • Software
    • DSP, Room Correction, and Multi Channel Audio
    • iTunes and Everything Apple
    • Article Comments
  • Music
    • Music Downloads & Streaming
    • Music in General
    • Music Analysis - Objective & Subjective
    • In Memoriam
  • Sponsored Forums
    • Sonore (Sponsored)
    • HDtracks (Sponsored)
    • UpTone Audio (Sponsored)
    • Highend-AudioPC (Sponsored)
    • Abbingdon Music Research / iFi audio (Sponsored)
    • Ciamara (Sponsored)
    • Vinnie Rossi (Sponsored)
    • Klipsch (Sponsored)
  • CA All Access
    • Buy & Sell Audio and Computer Components
  • Allo's Allo Topics
  • CA Sample Club's Topics
  • CA Sample Club's Q & A

Found 1 result

  1. Hi I have ripped all my CDs into Apple Lossless format and stored on a Synology DS409 NAS. I have updated all latest S/W on this NAS. This is connected to a Mac Mini (10.6.3) running latest itunes. The Mac is then plugged into my amp via a Benchmark DAC. So far so good. Most files play fine except there are always tracks within some album that itunes complains not finding the file. I deleted and re-loaded all the files into itunes. I have tried physically linking missing tracks to the itunes library but sometimes it losses the location info again. If I look into the file info, the non-playable tracks will always have this location file://localhost/volumes/music/itunes/...album and track name. While the error free racks will be music:itunes1/...album and track name. I connect the NAS using Connect Server at boot up and since itunes can find most tracks there is no reason to think it is the file or directory problem. What am I missing?
×