Jump to content
Computer Audiophile

Search the Community

Showing results for tags 'polk owm5'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Reviews
  • CA Academy
  • Audio Shows
  • Bits and Bytes
  • Digital Vinyl
  • The Music In Me

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • Downloads
  • CA Sample Club's Files

Forums

  • Equipment
    • General Forum
    • Music Servers
    • DAC - Digital to Analog Conversion
    • Disk Storage / Music Library Storage
    • Networking, Networked Audio, and Streaming
    • Headphones & Speakers
    • Software
    • DSP, Room Correction, and Multi Channel Audio
    • iTunes and Everything Apple
    • Article Comments
  • Music
    • Music Downloads & Streaming
    • Music in General
    • Music Analysis - Objective & Subjective
    • In Memoriam
  • Sponsored Forums
    • Sonore (Sponsored)
    • HDtracks (Sponsored)
    • UpTone Audio (Sponsored)
    • Highend-AudioPC (Sponsored)
    • Abbingdon Music Research / iFi audio (Sponsored)
    • Klipsch (Sponsored)
  • CA All Access
    • Buy & Sell Audio and Computer Components
  • Allo's Allo Topics
  • CA Sample Club's Topics
  • CA Sample Club's Q & A

Found 2 results

  1. I have a pair of Polk OWM5 speakers connected to a Yamaha RX-V667 Receiver, which is then connected to my ARCAM rDAC, which is then connected to my new 27" iMac. 90% of the time when I try playing audio out of my iMac after the computer has been sitting idle for a while, the audio will start to play back normally for about 1-3 seconds, and then it quickly starts to get crunchy/staticy... the noise typically heard at a McDonald's drive-through window. If I switch the audio output source on my iMac to any other source (such as the internal speakers), and then immediately switch back to my DAC, it resolves the problem and I can then play audio normally for an extended amount of time. The same problem was also happening with the DAC I just upgraded from, the AudioEngine D1. I'm kind of at a loss here and I was hoping someone could help me shed some light on what the problem might be. Any suggestions would be greatly appreciated... Thanks!
  2. While I'd love to become a master in my own right of all there is to know about high quality computer audio output, a full time day job, plus two kids whose lives I'd like to be a part of, prohibits any possibility of that being a reality. That being said, I was hoping that someone might be able to refer me to a computer audio specialist in the Los Angeles area that would be able to come to my home, survey my current hardware and configuration, and make recommendations on how to optimize my computer audio system. I like listening to high-quality audio, and while I'm confident that the audio system I have isn't half bad, I know it could be better by leaps and bounds if someone with some experience and know-how laid their hands on it. Any suggestions would be greatly appreciated... Thanks!
×