Jump to content
Computer Audiophile

Search the Community

Showing results for tags 'phish'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Reviews
  • CA Academy
  • Audio Shows
  • Bits and Bytes
  • Digital Vinyl
  • The Music In Me

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • Downloads
  • CA Sample Club's Files

Forums

  • Equipment
    • General Forum
    • Music Servers
    • DAC - Digital to Analog Conversion
    • Disk Storage / Music Library Storage
    • Networking, Networked Audio, and Streaming
    • Headphones & Speakers
    • Software
    • DSP, Room Correction, and Multi Channel Audio
    • iTunes and Everything Apple
    • Article Comments
  • Music
    • Music Downloads & Streaming
    • Music in General
    • Music Analysis - Objective & Subjective
    • In Memoriam
  • Sponsored Forums
    • Sonore (Sponsored)
    • HDtracks (Sponsored)
    • UpTone Audio (Sponsored)
    • Highend-AudioPC (Sponsored)
    • Abbingdon Music Research / iFi audio (Sponsored)
    • Ciamara (Sponsored)
    • Vinnie Rossi (Sponsored)
    • Klipsch (Sponsored)
  • CA All Access
    • Buy & Sell Audio and Computer Components
  • Allo's Allo Topics
  • CA Sample Club's Topics
  • CA Sample Club's Q & A

Found 1 result

  1. Hi all, This is my first time posting here. I am a neophyte and aspiring audiophile, so forgive me for not having the most sophisticated system. I listen to my music through iTunes (I know, I know), either on my MacBook, my iPhone, or my AppleTV. I have a pair of JH5 in ear monitors, but other than that, this is the best I can afford right now. My situation is this: I download ALAC-HD files of live Phish soundboard recordings from the band's official distributor (LivePhish.com - Live Phish MP3 Downloads FLAC Downloads Live CDs). Recently, a batch of these recordings have been plagued by a sharp static every several minutes or so. The distributor is telling me that they see no sign of this on their master recordings and that it must be my playback system. They allowed me to download the files again, and this time most of the static is gone, but it has still appeared in at least one place. I brought the files into Soundbooth just to look at the waveform, and it's clear the static is there before the files have been touched by iTunes or any other playback software. My question is, does anybody have any information about what could be causing this? Could it be something with my internet connection that's corrupting the files? My concern is that, even without the static, something is preventing these files from being as high a quality as I should expect. Any help would be greatly appreciated. Thank you, Jason
×