Jump to content
Computer Audiophile

Search the Community

Showing results for tags 'buzzing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Reviews
  • CA Academy
  • Audio Shows
  • Bits and Bytes
  • Digital Vinyl
  • The Music In Me

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

Forums

  • Equipment
    • General Forum
    • Music Servers
    • DAC - Digital to Analog Conversion
    • Disk Storage / Music Library Storage
    • Networking, Networked Audio, and Streaming
    • Headphones & Speakers
    • Software
    • DSP, Room Correction, and Multi Channel Audio
    • iTunes and Everything Apple
    • Article Comments
  • Music
    • Music Downloads & Streaming
    • Music in General
    • Music Analysis - Objective & Subjective
    • In Memoriam
  • Sponsored Forums
    • Sonore (Sponsored)
    • HDtracks (Sponsored)
    • UpTone Audio (Sponsored)
    • Highend-AudioPC (Sponsored)
    • Abbingdon Music Research / iFi audio (Sponsored)
    • Ciamara (Sponsored)
    • Vinnie Rossi (Sponsored)
    • Klipsch (Sponsored)
  • CA All Access
    • Buy & Sell Audio and Computer Components

Found 1 result

  1. Hi folks, I've now had PS Audio DirectStream DAC for about 4 months, and am enjoying it. However, I've recently noticed that in the absence of any music I can hear a constant soft buzzing from the right channel (speakers/headphones). There is absolutely nothing in the left channel. Only in the right side. 1. If I unplug my speaker cables from my monoblock amps the buzzing disappears: i.e., not in speakers 2. If I unplug the (XLR) interconnects between the DAC and my monoblock amps the buzzing disappears: i.e., not in the amps 3. If I unplug the USB connection between my Mac and the DS the buzzing DOES NOT disappear: i.e., not in Mac... In the DS! 4. If I swap the (XLR) interconnects between the right and the left connectors at the back of the DS the buzzing moves to the other side. So it looks like the buzzing is coming from the RIGHT XLR connector at the back of my DS. It's actually quite annoying as I can hear it up to 1 meter away from my right speaker, and can hear it quite distinctly in the right side of my headphones. Does anyone have any suggestions as to what might be causing this buzzing? Thanks very much for any advice! Art I am using a Mac Mini/Macbook, with Uptone JS-2 LPS, Regen, the DirectStream, Woo Audio WA234 Monoblock Amps, with a P10 Powerplant, and Nordost Valhalla2 power cables and XLR interconnects.
×