Jump to content
Computer Audiophile

Search the Community

Showing results for tags 'atv3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Reviews
  • CA Academy
  • Audio Shows
  • Bits and Bytes
  • Digital Vinyl
  • The Music In Me

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

Forums

  • Equipment
    • General Forum
    • Music Servers
    • DAC - Digital to Analog Conversion
    • Disk Storage / Music Library Storage
    • Networking, Networked Audio, and Streaming
    • Headphones & Speakers
    • Software
    • DSP, Room Correction, and Multi Channel Audio
    • iTunes and Everything Apple
    • Article Comments
  • Music
    • Music Downloads & Streaming
    • Music in General
    • Music Analysis - Objective & Subjective
    • In Memoriam
  • Sponsored Forums
    • Sonore (Sponsored)
    • HDtracks (Sponsored)
    • UpTone Audio (Sponsored)
    • Highend-AudioPC (Sponsored)
    • Abbingdon Music Research / iFi audio (Sponsored)
    • Ciamara (Sponsored)
    • Vinnie Rossi (Sponsored)
    • Klipsch (Sponsored)
  • CA All Access
    • Buy & Sell Audio and Computer Components

Found 1 result

  1. Ok- So yesterday I took delivery of three new Apple TV's to add in our showroom. We already use them in a few places for demo, makes a great content delivery system paired up with the remote app, have never had an issue with them. Took ATV #1 out of the box, Configured it, did the software update. Started testing it, and every few songs the remote app loses connection to it. Sometimes it will fail to play a selection. Tried every configuration I could come up with, still no joy. Keeps losing connection to the remote app. So this morning I took the new ATV #2 out of the box, did all the same setup, except I did not update the software. Finished the config, went to test, worked flawlessly. Just as good as the others in the showroom. Took out ATV #1 again, did a restore and re-configured. Still bad. I needed to get a conclusion, so I took ATV #2 which was working perfect, and did the software update. Upon completion, went to use, now it has the same problems as #1. I have #3 sitting here, and I am going to get it out and not update it. I'm thinking I need to take #1 & 2 back to the Apple Store to exchange.... Anyone else have this issue? The other Apple TV's I have in the showroom have not been updated for some time so thats likely why they still work. I see this type of issue out there in some of the fourms, but no conclusive resluts or fixes..... Thanks! Tom
×