Jump to content
Computer Audiophile

Search the Community

Showing results for tags '2qute'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Reviews
  • CA Academy
  • Audio Shows
  • Bits and Bytes
  • Digital Vinyl
  • The Music In Me

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • Downloads
  • CA Sample Club's Files

Forums

  • Equipment
    • General Forum
    • Music Servers
    • DAC - Digital to Analog Conversion
    • Disk Storage / Music Library Storage
    • Networking, Networked Audio, and Streaming
    • Headphones & Speakers
    • Software
    • DSP, Room Correction, and Multi Channel Audio
    • iTunes and Everything Apple
    • Article Comments
  • Music
    • Music Downloads & Streaming
    • Music in General
    • Music Analysis - Objective & Subjective
    • In Memoriam
  • Sponsored Forums
    • Sonore (Sponsored)
    • HDtracks (Sponsored)
    • UpTone Audio (Sponsored)
    • Highend-AudioPC (Sponsored)
    • Abbingdon Music Research / iFi audio (Sponsored)
    • Klipsch (Sponsored)
  • CA All Access
    • Buy & Sell Audio and Computer Components
  • Allo's Allo Topics
  • CA Sample Club's Topics
  • CA Sample Club's Q & A

Found 3 results

  1. I've posted in the Roon Community support forum but I think someone here might recognize the problem and point me in the right direction. I'm trying to set up a Roon instance for a friend whose got a Chord 2Qute DAC. I've configured a late 2012 Mac Mini quad-core with 16gb RAM that has been bootcamped to run Win 10 Creators Edition. I’ve downloaded and am running the latest Creators version of the Chord ASIO drivers for Win10. The music is stored on a Seagate USB2 drive connected to the mini. When trying to play music (they happen to be all DSD files), the music pulses on and off with about a 1 second frequency. It’s very strange, it’s not like it’s playing with occasional dropouts, but a steady 1 second on, 1 second off (approx) pulsing of the music (the music sounds mighty fine for that 1 second LOL). I can't figure out what might be causing the problem. The same setup with JRiver works, but for some reason I can't get it to work with Roon. Does anyone have any ideas what I may have set up wrong?
  2. I have too many DACs in house right now, so up for sale is my Chord 2Qute DAC. It will ship with all the original accessories and instruction card, but without the original box. It is in like new condition and functions perfectly except for a hairline scratch on the front side. The scratch is really only visible when the light hits it at a certain angle, but I have tried to capture it in the third photograph. I am planning to put it up on Audiogon, but wanted to give folks here the first shot at it. Asking $1350, which includes shipping within the CONUS and all PayPal fees.
×